Café

Wilt u samen of met een paar vrienden een borrel drinken of wilt u alleen een drankje komen nuttigen. Gezelligheid is wat u het eerste proeft. Een ongedwongen sfeer waarbij u ook nog eens tijd kunt nemen om alle foto’s en artikelen welke aan de muur hangen te bekijken.Cafe Kaart

Sinds maart 2014 heeft ons café een nog gezelliger uitstraling gekregen. De klassieke lederen bank geeft aan ongeveer 20 personen een comfortabele zitplaats.

De uitgebreide borrelkaart met kleine en grote borrelplateaus vindt u naast onze bierkaart met zowel pils als speciaal bieren, ook van de tap.

En heeft u een keer geen zin om in het restaurant te eten, dan bieden wij u ook graag de restaurantkaart aan in het café.

 

 

 

 

Borrels / Recepties

De Hollandsche Tuyn is een leuke locatie om een (bedrijfs-) borrel te organiseren. Het bruine cafe straalt een gezellige sfeer uit, met de Dorpskerk als uitzicht aan de overkant in de Hoofdstraat. Gezelschappen tot 85 personen worden op een ongedwongen wijze bediend van drankjes en hapjes. Op verzoek openen wij eerder onze deuren om uw gasten te verwelkomen.

Een eenvoudig of luxe bittergarnituur kunnen wij met u samenstellen in een persoonlijk gesprek. Hieronder vindt u een aantal suggesties.

Warm bittergarnituur:
Gemengde snacks : € 0,60 p.s.
Dim sum : € 0,95 p.s.
Huisgemaakte quiche : € 1,25 p.s.
Mini saucijzenbroodje : € 1,25 p.s.
Kipsate 2 stokjes met kroepoek en stokbrood : € 3,75 p.p.
Kipsate 3 stokjes met kroepoek en stokbrood : € 4,95 p.p.


Koud bittergarnituur:
Stukje kaas/worst : € 0,60
Luxe canape : € 1,45 ( met oa gerookte zalm, Hollandse garnalen, carpaccio, Franse kaas )

Diverse grote en kleine borrelplateau's om zelf samen te stellen va € 9,75

Gemengde nootjes staan bij ons altijd op de bar en tafeltjes.