Menukaart


Voorgerechten

Carpaccio van runderentrecôte met spekjes, Parmezaans kaaskoekje, pijnboompitjes, truffelmayonaise

 

€10,75

Salade "Hollandsche Tuyn" rijkelijk gevulde salade met gerookte zalm, kreeft, gebakken gamba, gerookte paling.

 

€17,75

Gerookte Bawykov zalm, uit het Groene Hart, kruidensalade, hangop, limoenmayonaise, kerriekrokant

 

€12,75

Romige bospaddenstoelensoep, hertenham, witlofsalade, walnoten, dressing van appelcider

 

€12,75

Salade met geroosterde eendenborstchutney van appel en dadel, loempia van eend

 

€13,50

Slakken met kruidenboter uit de oven, gegratineerd met blauwe kaas

 

€9.75

     

Hoofdgerechten

Nagerechten

Crème brûlée van vanille met bourbon vanille ijs

 

€7,75

Warm taartje van pure chocolade, kersenijs, coulis van bramen

 

€7,75

Parfait van nougat, mousse van pistache, vanille-sabayon

 

€7,75

Nagerecht van het Seizoensmenu

 

€7,75

4 Soorten kaas, samengesteld door Fromagerie Bon uit Leiden, jam van tomaat met vijgenbrood

 

€10,75