Groepsdiners

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij 2 speciale menu's samengesteld. U kiest 1 menu uit en de keuze in het menu kunnen uw gasten aan tafel maken. Dit zijn een 2-tal suggesties met als aanvulling het 4-gangen Seizoens menu. De menu's kunnen altijd worden aangepast aan uw wens en het seizoen. Als u hiervan gebruik wilt maken nodigen wij u graag een keer uit om een menu naar uw wens samen te stellen. Vraag naar Cor Haasnoot of Saskia van der Lugt.

3-Gangen Menu " Het Jaagpad " € 32,50

Rosbief van hert, chutney van pompoen en rozijnen, cranberrydressing

of

Romige soep van bospaddenstoelen, Serranoham, salade, honing-mosterd dressing

Zeebaarsfilet, gegrild, krokante gamba, beurre blanc van peterselie en citroengras

of

Runderbavette, jus van rode wijn, rosevalaardappel

 Key lime pie, sorbetijs, meringue

 

4-Gangen Menu " Oude Rijn " € 36,50

Gerookte Bawykov zalm, uit het Groene Hart, krokant kwarteleitje, hangop,

kruidensalade, basilicummayonaise

of

Carpaccio van runderentrecôte, pijnboompitjes, pesto, spekjes,

Parmezaanse kaas, balsamicodressing

  


Romige soep van bospaddenstoelen, Serranoham, salade,

dressing van honing en mosterd

 Grietfilet, gebakken, truffelrisotto, beurre blanc 

of

Hertenbiefstuk, gebraden, stoofpeertje, jus van Crème de cassis

Samenstelling van kleine nagerechtjes