Groepsdiners

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij 2 speciale menu's samengesteld. U kiest 1 menu uit en de keuze in het menu kunnen uw gasten aan tafel maken. Dit zijn een 2-tal suggesties met als aanvulling het 4-gangen Seizoens menu. De menu's kunnen altijd worden aangepast aan uw wens en het seizoen. Als u hiervan gebruik wilt maken nodigen wij u graag een keer uit om een menu naar uw wens samen te stellen. Vraag naar Cor Haasnoot of Saskia van der Lugt.

3-Gangen Menu " Het Jaagpad " € 31,50

Gamba's, met knoflook gebakken, jonge blad sla, dressing van vadouvan

of

Carpaccio van runderentrecôte, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes, pesto,

balsamicodressing

Kabeljauwrugfilet, gebakken, beurre blanc van gerookte paprika, spinaziebeignet

of

Rosé gebraden tamme, Franse eendenborst, saus van rode port

 

Samenstelling van kleine nagerechtjes

 

4-Gangen Menu " Oude Rijn " € 35,50

Gerookte Bawykov zalm, Hollandse kropsla. dille, limoen, toast

of

Gerookte lamsham, jonge bladsla, groene asperges, panna cotta van geitenkaas,

dadelchutney, dressing van vadouvan


Ossenstaartbouillon, steak tartaar, truffelmayonaise

 

Doradefilet, gegrild, courgette, beurre blanc van dragon, krokante serranoham

of

Runderbavette, rosevalaardappel. jus van rode wijn

Aardbeien Romanoff