Menukaart


Voorgerechten

Carpaccio van runderentrecôte, spekjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, pesto, balsamicodressing

 

€10,75

Salade "Hollandsche Tuyn" rijkelijk gevulde salade met gerookte zalm, kreeft, gebakken gamba, gerookte paling.

 

€17,75

Gerookte Bawykov zalm, Hollandse kropsla, dille, limoen, toast

 

€12,75

Velouté van gevogelte, kokos, sereh en kerrie, spiesje van ossenhaas, sesam

 

€12,75

Gerookte lamsham, jonge bladsla, groene asperges, panna cotta van geitenkaas, dadelchutney, dressing van vadouvan

 

€12,50

Buffelmozzarella, gemarineerde tomaat, rucola, chips van lotuswortel, basilicum

 

€ 9,75

Slakken met kruidenboter uit de oven, gegratineerd met blauwe kaas

 

€ 9.75

Hoofdgerechten

Nagerechten

Crème brûlée van vanille met bourbon vanille ijs

 

€7,75

Taart van pure chocolade en caramel, malaga ijs van Danice, mascarpone sabayon

 

€7,75

Aardbeien Romanoff

 

€7,75

Mangosalade, munt, hangop van Griekse yoghurt, frambozenijs, honing, walnoten

 

€7,75

Nagerecht van het Seizoensmenu

 

€7,75

4 Soorten kaas, samengesteld door Fromagerie Bon uit Leiden, jam van tomaat met vijgenbrood

 

€10,75