Menukaart


Voorgerechten

Carpaccio van runderentrecôte, spekjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, pesto, balsamicodressing

 

€11,75

Salade "Hollandsche Tuyn" rijkelijk gevulde salade met gerookte zalm, kreeft, gebakken gamba, gerookte paling.

 

€18,75

Gerookte Bawykov zalm, uit het Groene Hart, krokant kwarteleitje, kruidensalade, hangop, basilicummayonaise

 

€13,75

Romige soep van bospaddenstoelen, bitterbal van wildragoût, honing-mosterd

 

€12,75

Rosbief van hert, chutney van pompoen en rozijnen, cranberrydressing

 

€13,50

Carpaccio van biet, blauwe kaas, noten, salade, dressing van groene kruiden

 

€10,75

Slakken met kruidenboter uit de oven, gegratineerd met blauwe kaas

 

€10,75

Hoofdgerechten

Nagerechten

Crème brûlée van vanille met bourbon vanille ijs

 

€8,00

Chocolade,  nougat, sabayon van Cointreau

 

€8,00

Key lime pie, sorbetijs, meringue

 

€8,00

Wentelteefje van suikerbrood, vanille, parfait van boerenjongens

 

€8,00

Nagerecht van het Seizoensmenu

 

€8,00

4 Soorten kaas, samengesteld door Fromagerie Bon uit Leiden, jam van tomaat met vijgenbrood

 

€10,75